Főoldal

Bokréta

Bokréta nyári tábor

Kedves Bokrétások és Szüleik!

Remélem, sokak érdeklődésére számot tartó híreket közlök a következő sorokban!

A nyári néptánctáborról lesz szó, amit idén mi szervezünk magunknak.

A tábor ideje június 23-28. 
Helyszíne: Szigetmonostor, Regatta Szabadidőközpont.
A Szentendrei sziget egy csendes kis ágának partján elhelyezkedő, idén felújított szabadidőközpont minőségileg kényelmesebb szállás nyújt számunkra (pl.minden szobához külön fürdőszoba tartozik, 3 rugalmas padlós táncterem áll rendelkezésünkre), és reméljük, az ellátással is meg leszünk elégedve.

Mivel úgy tapasztaltuk az elmúlt években, hogy a sok táncosra (2o18-ban 48-an voltak) kevés volt az egy oktató, idén két táncoktatóval 3 korosztályra bontva dolgozunk, és a kísérő tanárok létszáma is négyre nő.

A jelentkezési lapokat a jövő héten osztjuk, és márc.25-ig kell visszahozni.
A tábordíjat 3 részletben is be lehet fizetni. Aki igényli, a tábordíjhoz támogatást is kérhet. Az önkormányzat és az iskolai alapítvány is ad kisebb-nagyobb összeget, és támogatói jegyekből is remélünk még bevételt.

Táborzárásként egy rövid műsort tervezünk, így a tábor végén a gyerekek a szülőkkel tudnak hazajönni, az odaút még tervezés alatt van.

Szeretnénk, ha minél több táncos eljöhetne a táborba! Ez erősíti a gyerekek összetartozását is, valamint a táborban alapozzuk meg a következő évi táncokat is!

Üdvözlettel: Udvarhelyi Ildikó /táborvezető/

Módosítás: (2019. március 23. szombat, 23:08)

 
További cikkeink...